Evenement

Online Nieuwjaars-Tarot-Consulten

Datum: 10 2021 10:00

Online Nieuwjaars-Tarot-Consulten op zondag 10-01-2021 voor een magische tarief!

Dit is de tijd in het jaar van inkeer en reflectie, een tijd van nieuwe poorten openen. Heb jij behoefte aan inzichten en raad in deze tijd d.m.v. de Tarot?

Tarotdocente Patty, Heks Jeannette, Kleurentolk Arianne, Boodschap van het licht Judith, de Geluksjuf Amber, The spirit of papillion Pauline en Suzie verzorgen op geheel eigen wijze deze dag persoonlijke Tarotconsulten online voor het magisch tarief van €33,-

2018-8-22 Tarot de Wereld ica 2 - kopie (2)

Foto: Patty

Alle deelnemende Tarotvrouwen hebben een Tarotopleiding gevolgd bij Patty van het Tarottheater en werken geheel autonoom.

De Tarot biedt een manier om jezelf te leren kennen. Met deze 78 kaarten is veel meer mogelijk dan alleen voorspellen! Het is een fascinerend middel om je te verdiepen en leren onderliggende zaken te onderscheiden, diepere bedoelingen en verborgen patronen te herkennen. De Tarot is zwanger van symboliek en weerspiegelt mogelijkheden die je zou kunnen gebruiken om jezelf vorm te geven en je leven zelf een (andere) richting te geven.

2020 Jeannette

Foto: Jeannette 

  • Stuur de Tarotvrouw van jouw keuze een persoonlijk-chat-bericht om je aan te melden
  • Voor deze dag geldt het magische tarief van €33,- voor één persoonlijk consult van +/- 45 min.
  • Plaatsen zijn beperkt en gaan op volgorde ontvangst van betaling
  • Na aanmelding ontvang je een betalingsuitnodiging (tikkie), na ontvangst van jouw betaling is jouw plekje pas gereserveerd en definitief.

2020 Tarot Kleurentolk

Foto: Arianne
'Kleuren en tarot gaan allebei over de symboliek van wat er binnenin ons speelt. Als spiegels geven ze een zicht op datgene wat aan ons oog voorbij ging. Heel verhelderend voor een ieder die vast zit en antwoorden wil vinden.'

En wil jij héél graag:

2020 Tarot Judith 1

Foto: Judith 

Volg ons op FB:

2020 Tarot Amber

Foto: Amber
'De tarotkaarten zijn voor mij prachtige sleutels om inzicht te krijgen in jezelf. Samen kijken we naar de diepere betekenis en boodschappen van de kaarten die je kunnen helpen op jouw pad terug naar je eigen essentie. Ik zie je graag. 

Volg dit event op FB en delen ervan is lief:

 Wij kijken er naar uit jou te zien!

2018-7-1 suzie 2

Foto: Suzie

Wij gaan alleen in op persoonlijke vragen en niet op gezondheidsvragen. Ben jij alsnog verhinderd op de afgesproken tijd dan kunnen wij helaas geen geld teruggeven, jij mag na overleg met de Tarotist wel iemand anders jouw afgesproken plek in laten nemen. Op andere dagen gelden andere voorwaarden. 

Iedereen neemt deel op eigen risico.

Alle genoemde data, prijzen en locaties zijn onder voorbehoud.

 

Author:


Graag nodigt Patty je uit voor deze prachtige dansvormen.