Evenement

Zomer Zonnewende Viering

Datum: 21 2020 20:30

Op zondag 21 juni 2020 vieren we op veilige gepaste afstand en toch verbonden, in alle vrijheid en openheid de Zomer Zonnewende op het strand!

2019-06 zomerzonnewende

De Zomer Zonnewende (ook wel Midzomer, Zomersolstitium, Litha of Alban Hefin genoemd) valt 20 op 21 juni, op het noordelijk halfrond de langste dagen van het jaar: de Zon staat op haar hoogste punt! Historisch gezien was dit voor de mensen in Europa het hoogtepunt van het jaar. Dit is een tijd van vreugde, uitbundigheid, passie, ontwikkeling, kracht en dat de oogst op de akkers staat te rijpen onder de Zon. Vanaf dit moment wendt de Zon zich en worden de dagen weer korter. Op vele plaatsen en in vele culturen wordt dit al duizenden jaren gevierd. Zoals bijvoorbeeld bij de STONEHENGE in Engeland, het megalithische monument uit de Jonge Steentijd (2300 voor Christus). In 2005 was ik daar voor het eerst en heeft een prachtige magische wending aan mijn leven gegeven. Sindsdien vier ik elk jaar in verschillende verrassende settings de seizoenen. Ook dit jaar wordt weer heel bijzonder....

 

2019 p 8

Foto: Herfst Equinox Viering 2019 

Tijdens deze viering word ik bijgestaan door de Oervrouwen van mijn Spirituele Rituele Vrouwendans&Drum groep en waarin je wordt uitgenodigd actief deel te nemen :-) 

2019 a groep 7

Foto: Herfst Equinox Viering 2019

Tips:

  • Kleed je in laagjes i.v.m. de weersomstandigheden (bij voorkeur met lange wijde rok en heupshawl) om heerlijk te dansen, mediteren, chanten en  jammen.
  • Neem een muziekinstrument mee zoals een DRUM, djembé, ratel, zills, didgeridoo, fluit, saxofoon, 2 stokjes, verzin het maar....maar neem iets mee :-) dan creëren we gezamenlijk een ongedwongen, gezellige, mooie, magische sfeer.

 Aanmelden en kosten:

  • Aanmelden via een persoonlijk bericht aan Patty d.m.v. whatsapp: 06-12896620 
  • Omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar i.v.m. de 1,5 m maatregel, laat ik je na aanmelding weten waar je ons kunt vinden!
  • Kosten: €14,00

Locatie en tijden: 

  • STRAND, regio Voorne 
  • 20.30 - 23.00 uur
  • We laten het strand netter achter als dat we er gekomen zijn

Wij kijken uit naar je komst :-)

Ervaar de magie! 
Zonnige oergroet, Patty

2019-06-20 zonnewende

Foto: Zomer Zonnewende Viering 2019

Mocht je na betaling onverhoopt alsnog verhindert zijn, dan mag je na overleg met Patty iemand anders je plaats in laten nemen. Terugbetaling is helaas niet mogelijk.

Alle genoemde data, prijzen en locaties zijn onder voorbehoud.
Deelname aan activiteiten is geheel voor eigen risico

Author:


Graag nodigt Patty je uit voor deze prachtige dansvormen.